8 fordele ved at træne med GymBooty elastikken

Hvis dit træningsmål er at tone din numse og bliv stærkere i underkroppen, så har du muligvis allerede tilføjet styrkeøvelser til din træningsrutine. Hvis du er klar til at tage din træning til næste niveau, så er det på tide du tilføjer øvelser med GymBooty elastikken til dit program. Du kan samtidig få inspiration til en mere veltrænet bagdel her.

Træningselastikken giver mulighed for at du kan træne når som helst, hvor som helst uden at gå på kompromis med dit træningsprogram. Elastikken sikrer en effektiv frivægtstræning. De forskellige niveauer af elastikken gør at alle træningsniveauer kan blive udfordret. Så om du ønsker at stramme din bagdel op, tone dine lår eller bare øge styrken i dit squat, så kan GymBooty klare det for dig.

Hvis du stadig tvivler på hvordan en elastik kan transformere hele dit træningsprogram, så læs videre for at blive klogere på de 8 store fordele ved at bruge vores træningselastik.

1) Effektiv måde at tone og styrke din krop

GymBooty er i fagsprog kaldet et resistance band, som basalt set betyder en elastik som kan yde modstand på sammen måde som en vægt eller vægtstand kan gøre. Træningselastikkens modstand udstrækker din krop og øger spænding i dine muskler og får dem til at trække sig sammen. Jo mere du strækker elastikken, desto større er modstanden i elastikken. Det vil gøre at øvelsen bliver markant hårdere. Gennem denne mekanisme sikrer du en god måde at tone dine ønskede muskelgrupper.

Se vores 10 træningsøvelser for at få inspiration til dit træningsprogram med GymBooty elastikken.

2) Elastikken giver assistance og balance, ikke bare modstand

Resistance bands som GymBooty giver ikke bare den ønskede modstand som en vægtstang. Den sikrer også at din krop modtager den rette assistance for at udføre den korrekte teknik. Hvis du eksempelvis skal i gang med at lære teknikken i en ny træningsøvelse, så er elastikken en super god måde at opstarte en ny øvelse på en sikker og effektiv måde.

3) God til udtrækning

Hvis du døjer med smerter i kroppen, så er træningselastikken et stærkt værktøj til at lave udstrækningsøvelser med.

5 kommentarer til “8 fordele ved at træne med GymBooty elastikken”

  1. Pingback: GymBooty ⇒ Brug din GymBooty elastik, og opnå den perfekte bagdel!

  2. Pingback: GymBooty ⇒ Tag din GymBooty elastikker med på farten!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT PÅ DIT KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi kun vil sende dig nyheder og træningstips.
Bare rolig. Vi spammer dig ikke!