Levering og returnering

LEVERING

Bestiller du før kl 12.00, bliver din ordre sendt samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 12.00 bliver sendt dagen efter. Du modtager din ordre indenfor 1-3 hverdage – i nogle tilfælde allerede dagen efter, hvis du bestiller før kl. 12:00 og vælger levering med DAO.

GymBooty leverer gennem PostNord, GLS og DAO. Pakken kan sendes til din adresse eller det nærmeste posthus eller pakkeboks i dit område. Vi yder fri fra på alle ordre i Danmark.

Leveringstiden fremgår under det aktuelle produkt, og forudbestillinger har ekstra leveringstid. Bestiller du andre varer med din forudbestilling, modtager du varerne samlet. Ønskes du at få de andre varer sendt først, kan du kontakte os på support@gymbooty.dk

RETURNERING

Hos GymBooty har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 14 dage overskredet vil pakken ikke pr. automatik blive sendt retur til kunden.

Du som køber står selv for betaling af forsendelsen, og der er derfor ingen refusion af forsendelsebeløbet, ved returnering af produkter.

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturer kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da GymBooty ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores lager, hvis du vælger returnering uden forsikring. 
Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop, den skal dog altid frem til adressen og kan IKKE sendes til pakkeshops, disse pakker bliver ikke afhentet.

UAFHENTEDE VARER

Uafhentede varer, der sendes retur til GymBooty, vil blive fratrukket et returneringsgebyret. GymBooty refunderer først beløbet for ordren, når vi har modtaget den uafhentede vare på vores adresse.

REKLAMATION

Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte GymBooty, som sender en returlabel til dig. Hvis du selv køber en returlabel, er det ikke muligt at få denne refunderet.

FÅ 15% RABAT PÅ DIT KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi kun vil sende dig nyheder og træningstips.
Bare rolig. Vi spammer dig ikke!