Tag din GymBooty elastikker med på farten

Dine GymBooty elastikker kan tages med til enhver anledning. Om du tager på ferie til syden eller blot skal i sommerhus, så kan du altid tage GymBooty elastikkerne med. De 5 elastikkerne kommer i en transportabel pose, så du altid har dem samlet. Du behøver derfor ikke rode rundt efter dem, og du kan have styr på alle 5 elastikker på en gang. Du kan have træningselastikkerne med overalt, og de kan både komme ned i rygsækken, weekendentasken eller kufferten. Den er lille og nem at transportere, og derfor også passer til enhver anledning. Så om du vil træne din bagdel eller dine ben på ferien, så er muligheden i hvertfald åben!

Der er derfor ingen undskyldning for ikke at træne! Vi har gjort det nemt enkelt og sjovt, at træne de basale ting indenfor bagdel og ven i sær. Derfor behøver du heller ikke, at tage i det lokale fitness center for at få det maksimale ud af træningen. Nej tværtimod. Du kan derimod tage elastikkerne med ud i stuen, og følge enten vores bagdel program eller vores ben program. På Den måde får du trænet maksimalt og effektivt, og samtidig får gjort det i ro og mag på dine egne præmisser. Det tager 15 min at køre en effektiv træning, og du kan klare det hjemme eller på stranden for den sags skyld. Elastikkerne kommer i 5 forskellige styrker, så du fremadrettet selv kan styre hårdheden i din træning.

Derfor skal undskyldningerne droppes, og elastikkerne benyttes. Du får en effektiv og god træning, og får gjort dig sommerklar eller blot får styrket din nuværende form. Vi vil samtidig hos GymBooty løbende komme med inspiration til din træning, så du ikke altid skal køre de samme øvelser hver gang. Gå derfor aldrig på kompromis med din træning, og køb dine GymBooty elastikker allerede i dag!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT PÅ DIT KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi kun vil sende dig nyheder og træningstips.
Bare rolig. Vi spammer dig ikke!